Tapahtuman oletuskuva

Tulevaisuuden turva – vakuutussäästäminen ja testamentti

18.6.2024 17:00

Tulevaisuuden turva – vakuutussäästäminen ja testamentti 

Webinaari: tiistaina 18.6.2024 klo 17-18 

Tervetuloa inspiroivaan webinaariimme, jossa sukellamme kahteen tärkeään, mutta usein vaikeasti lähestyttävänä pidettäviin aiheisiin: vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen.

Tässä webinaarissa murramme myyttejä aiheiden ympäriltä ja avaamme niitä kuulijoille siten, että jokainen ymmärtää ja oppii uutta. Voisiko vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen olla jopa trendikästä? Ainakin vakuutussäästäminen on nyt puhutumpaa kuin koskaan. Tule kuulemaan mistä on kyse! 

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka haluavat ottaa aktiivisen roolin taloudellisessa suunnittelussaan sekä oman ja läheistensä tulevaisuuden turvaamisessa. Vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen ovat keskeisiä ja fiksuja työkaluja siihen, elämänvaiheesta riippumatta. Webinaarissa käsitellään vakuutussäästämistä myös yritysten näkökulmasta. 

Webinaariin osallistuminen on maksutonta ja avoin kaikille kiinnostuneille, joten vinkkaathan myös lähipiirillesi, keitä aihe voisi kiinnostaa! Webinaarin kesto on noin 1 tunti. 

Tervetuloa mukaan kuulemaan arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä tulevaisuuden turvaamiseksi! 

Webinaarissa keskustelemassa ovat:

  • Mika Laakkonen, toimitusjohtaja, Sp-Henkivakuutus
  • Maria-Anna Hyvönen, pankkijuristi, Säästöpankki
  • Tuomas Lomakka, yksityispankkiiri, Säästöpankki

 

Tapahtuma on päättynyt. Pääset katsomaan tallenteen YouTube-kanavallamme osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=cpx_f83N2hI

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   18.6.2024 17:00
Päättyy:   18.6.2024 18:00